Вижте великолепното ново видео на Depeche Mode

Издаденият тази година албум Spirit едва ли ще се нареди до най-„хитовите“ и без съмнения няма да бъде най-продаваният продукт на Depeche Mode. Това няма как да притесни легендарната група. Не само защото те добре знаят, че за пълното попиване на техните албуми е нужно време, а и защото имат свой план по представянето на spirit и го следват неотклонна.

И така, в разгара на световното си турне по представяне на новия материал (което подминава България, уви), те пускат един страхотен, истински изпипан клип към Cover Me – една от най-запомнящите се композиции от Spirit.

Чернобял, космичен и сюрреалистичен, клипът е по-скоро арт филм за един озовал се в странна нова вселена астронавт, отколкото поредното безсмислено видео с бляскави светлини и танцуващи жени.Съвсем очаквано, режисьор е дългогодишният сподвижник на Depeche Mode – гениалният фотограф Антон Корбийн. Не само ние го намираме за гениален – групата за пореден път е очарована от работата му. „Удивен съм от начина, по който се получи клипа“, обяснява фронтменът Дейв Геън. „Защото дълго време си представях, че Cover Me е разделена на две части. И във видеото е същото – в един момент бродя из сегашния свят, а в следващия се качвам на космически кораб и отлитам.“

Източник: vesti.bg

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *