Георги Сашев: Разчитам на всички граждани на община Нови пазар

Избирателите на община Нови пазар изпратиха на балотаж за първи път от години млад, но амбициозен и образован кандидат. Георги Сашев на 31 г. събира доверието на 2 044 души /30,38%/ и в неделя новопазарчани трябва да вземат окончателното решение.

Как оценявате резултата си, вие сте втори и в същото време сте само на 123 гласа разлика от водача за балотажа г-жа Айсел Руфад?

Удовлетворени сме, благодаря за доверието на избирателите. Привличаме с близо 300 гласа повече, отколкото на последните местни избори. Освен това в Общинския съвет ще имаме с един съветник повече, от пет, местата ни стават 6.

Ние представихме една напълно обновена листа, с нови лица, с хора, готови да останат в града и да работят за него. Считам, че при тази сложна обстановка, която имахме тук – с отделянето на част от хората, които участваха в БСП и издигнаха паралелна кандидатура, трябва да сме горди с постигнатото.

На какво отдавате успеха?

Най-важното нещо в тази кампания беше екипността, това, че сме един отбор. Считам, че в екипа, с който работихме последния месец, са все хора стойностни и професионалисти, и ще продължим да работим по този начин.

Какви са коментарите в Нови пазар след вота, прави впечатление, че новопазарчани не са склонни да премълчават проблеми, будни хора са?

Нови пазар винаги е бил сред най-будните градове в региона. Доста от хората имат ясно изразена гражданска позиция. Сутринта, излизайки от вкъщи, разхождайки се по центъра, срещнах много хора, които ми пожелават успех. Казват: “Давай, надеждата ни е в теб, в младостта е силата!”
Интересно е какво ще се случи…

Разчитам гласовете, които се получиха за паралелната лява кандидатура, да се прелеят в нашите гласове. Но искам да кажа, че разчитам на всички граждани на общината. В крайна сметка ние искаме да предложим ново, модерно управление, което ще бъде управление за всички граждани, не само за тези, които са ни гласували доверие.

Призовавам всички хора да излязат и да упражнят правото си на глас, защото е важно.
Нека да победи доброто, това, което ще даде по-добро бъдеще на всички младежи и по-достоен живот на възрастните хора.

Източник: infoshumen

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *