Георги Сашев: Бъдете с нас в това състезание, което ще определи общото ни бъдеще

Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

Аз и нашият отбор се явихме на тези избори, водени от чувството си на дълг към Нови пазар, неговите традиции и минало, и поемайки отговорност за неговото бъдеще.

Предложихме Ви нещо различно – листа от свободни, независими, енергични и професионално подготвени кандидати. Хора, които при вземането на решения се ръководят от повелите на неопетнената си съвест и морал.

Изградихме отбора не въз основа на конкуренцията помежду си, а на базата на общочовешките ценности като уважение, толерантност и взаимопомощ.

Доказахме, че сме екип, в който всеки може да разчита на останалите, за да може в последствие да поискаме и Вашето доверие.

Окрилени от обичта си към родния край през последните седмици не спестихме усилия. Стиснахме толкова много ръце, предизвикахме толкова много усмивки и получихме толкова много подкрепа.

Уверихме се, че доверие се печели в открит разговор – очи в очи, без задни мисли и премълчани истини. Затова Ви призовавам да ни подкрепите на 27-ми октомври – за да се чуе Вашият глас.

Бъдете с нас в това състезание, което ще определи общото ни бъдеще. То ще се реши от отговорността и ангажимента към родолюбивата кауза на всеки един от нас.

Присъединете се към нашия отбор за да се поздравим с победа, победа за всички хиляди хора, които обичат Нови пазар!

Близо до Вас!

Георги Сашев

 

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *