Георги Георгиев - кмет на община Нови пазар

Георги Георгиев: Честит 12-ти май – Международен ден на сестринството!

Кметът на Нови пазар Георги Георгиев отправи поздрав, през официалната си ФБ страница, към медицинските сестри по повод Международния ден на сестринството.

УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР,

Честит 12-ти май – Международен ден на сестринството!
Днес, 12 май, празнуваме Международен ден на сестринството – ден, в който отдаваме почит на всички тези, които с търпението, упоритостта и трудолюбието си помагат неуморно в мисията по опазването на човешки животи. По този повод аз Ви пожелавам здраве, щастие и професионални успехи, които не могат да не радват всеки човек, посветил себе си и живота си на опазване на здравето. Благодаря Ви всеки ден за Вашето усърдие, без което медицинската дейност е немислима. Днес, в условията на криза, на пандемия, натовареността, а и очакванията на обществото са по-големи от всякога. Затова аз и цялото ръководство на Община Нови пазар Ви благодарим от все сърце за всичко и Ви пожелаваме още – не спирайте да вярвате в себе си и в своите възможности, които са безгранични. Останете все така милосърдни. По този повод, освен традиционните думи към Вас за здраве, късмет и лично щастие, искам да Ви пожелая още нещо – вярвайте в себе си, в своя опит и възможности. И въпреки трудностите, които сега срещате, не губете характерното за професията си милосърдие.

Проявите на най-безкористното човешко качество – да направиш всичко според силите си, за да помогнеш на болния и да му дадеш надежда, са неразривно свързани с правилата, въведени от основателката на модерното сестринство Флорънс Найтингел.
Адмирации към Вас и Вашите възможности! Бъдете здрави и честити!

Честит Професионален празник – 12 май – Международен ден на медицинските сестри!

С уважение,
Георги Георгиев
Кмет на Община Нови пазар

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.