Георгиев Деня на народните будители

Георги Георгиев: Уважаеми медицински сестри, честит празник!

УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ,

На 12 май отбелязваме Световния ден на сестринството, рождената дата на Флорънс Найтингейл, благодарение на която се променят възгледите към професията, като й отдават необходимото уважение и я нареждат сред най-престижните. Световният ден на сестрите заслужава признанието и безрезервната подкрепа на всички институции и на цялото ни общество.

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 12 май – Световния ден на медицинските сестри.

Изказвам благодарност на всички Вас – медицински специалисти от МБАЛ „Д-р Добри Беров” ЕООД – гр. Нови пазар и всички медицински сестри работещи в Детски ясли, училища и детски градини на територията на общината, за вашия денонощен труд и грижа. Вие многократно сте се доказали като отговорни и милосърдни професионалисти, на които е поверено човешкото здраве. Вие сте до пациента, както в моментите на споделена радост, така и на тревога и страх от изхода на заболяването и загубата на близък.

Отправям искрените си пожелания за здраве и успех. Пожелавам ви вяра, лична удовлетвореност и увереност, че българското общество оценява по достойнство вашия труд и значимост за здравната система.

Честит празник!“

Георги Георгиев
Кмет на Община Нови пазар

Facebook коментари
Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама - 2020!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.