Георги Георгиев: Уважаеми лекари и медицински специалисти – Честит празник!

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник – 7 април.

Това е денят, в който всички ние изразяваме благодарността си към Вас за Вашия професионализъм, отговорност и хуманност. Изключително ми е приятно да поздравя всички представители на най-благородната и хуманна професия.

Ненапразно този ден се определя като празник на живота, защото с Вашия всеотдаен труд Вие вдъхвате сила, увереност и надежда на болните. Затова благодарностите, които получавате на този ден, са напълно заслужени.

На всички медици, полагащи денонощни грижи и усилия за нашето лечение в това трудно извънредно положение, желая здраве, търпение, успехи и енергия за работа, увереност в собствените сили и във възможностите на медицината.

Вярвам, че благодарение на Вашия професионализъм, старание, грижи и всеотдайност всички ние ще се чувстваме по-спокойни и сигурни в бъдещето! Община Нови пазар винаги е откликвала и ще продължава да откликва на проблемите, които стоят на дневен ред пред здравеопазването, както на национално така и на местно ниво.

Приоритетна цел в здравната политика на местно ниво е осигуряване на достъп до болнично лечение на жителите на общината и запазване на медицинските специалисти, работещи в лечебното заведение.

Нашата обща кауза е постигане на още по-високо ниво на диагностика и лечение и по-добър здравен статус на жителите на общината. Работата за здравето и щастието на хората винаги носи радост и истинска удовлетвореност, защото тази професия е мисия за опазването на най-ценното –човешкия живот!

На всички работещи в здравеопазването в Община Нови пазар желая много здраве, щастие и успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.