Георги Георгиев, Иван Ганчев, Калоян Хинчев : няма да толерираме издевателства над човешката личност

Уважаеми съграждани, с притеснение Ви уведомяваме, че на 07.07.2020 г. двама служители от община Нови пазар, са били нападнати по време на изпълнение на служебните им задължения.

Работниците косили тревна растителност, когато водач на МПС, слязал от автомобила и им нанесъл удари, твърдейки, че е хвръкнал предмет и е ударил управлявания от него автомобил.

Работниците са прегледани от медицински екип и са в добро здраве.

За инцидента е подаден сигнал до компетентните органи.

При случай, на причинени щети от служители на Община Нови пазар, при изпълнение на служебните им задължения, установени и доказани по предвидения в закона ред, същите винаги са били възстановявани.

Ние, както и всички служители в Община Нови пазар, отричаме тези средства за решаване на спорове като неприсъщи за съвременното демократично гражданско общество, в което живеем.

Категорично се разраничаваме от тези средновековни методи на физическа саморазправа и издевателство над човешката личност.

Призоваваме всички граждани, които са станали свидетели на този инцидент да окажат съдействие на компетентните органи за установяване на обективната истина по случая и наказване на извършителя за това посегателство.

Георги Георгиев – Кмет на Община Нови пазар
Иван Ганчев – Председател на Общински съвет – Нови пазар
Калоян Хинчев – Секретар на Община Нови пазар

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.