Георги Велинов в Нови пазар

Георги Велинов: Щастлив съм да се завърна отново в Нови пазар (снимки + видео)

Десетки фенове на футболната игра посрещнаха легендарния вратар на ЦСКА и националния отбор по футбол, който завърши своята кариера именно тук, в местния „Ботев“ Нови пазар, през далечната 1994 година.

Залата, където се състоя срещата се оказа тясна, но това не попречи на новопазарци да се докоснат до Велинов, да поговорят, да се снимат за спомен и вземат автограф.
Заедно с него беше и известният български спортен журналист Ники Александров, който написа и представи книгата му „Джони Велинов: Моята история“, както и Кирил Войнов – издател.

Георги Велинов сподели: „Изключително съм радостен и щастлив да се завърна в Нови пазар, след толкова много години. Драго ми е да виждам и толкова много деца, които обичат и практикуват тази игра. Посрещнаха ме и стари приятели, а други вече не са сред нас. Върнаха се стари спомени и благодаря на всички, които ме уважиха и отделиха време да се видим.

Кметът г-н Георги Георгиев приветства топло Велинов и му подари плакет със символа на Нови пазар – Часовниковата кула, след което отправи покана към госта ни, във връзка със 100 годишнината на ФК „Ботев“, която се навършва следващата 2022 година.

Президентът и капитан на мъжкия отбор на ФК ,,Ботев’’ Нови пазар – Йордан Миленов подари на Велинов фланелка на клуба с номер 13 и изписана фамилия на великия вратар.

Разделихме се с обещанието, че ще се видим отново догодина, когато заедно ще отпразнуваме 100 годишнината на ФК ,,Ботев’’ Нови пазар.

Видео ТВ програма “Часът на Нови пазар”:

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.