ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СЕ СЪБИРАТ НА ЕДНА СЦЕНА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ПЕТ ГОДИНИ

Турнето на Пайнер 2017 стартира от ШУМЕН 

Спечелете награди с турнето на Пайнер в Шумен

Галена, Фики и Преслава ще се изявяват на една сцена в мега концерта “Звездите на Пайнер”. Датата на уникалното събитие е 10 юни, началото – 20 часа, а мястото – стадион “Панайот Волов” в Шумен. Градът не е избран случайно, защото и тримата изпълнители са от този регион. Своеобразен домакин е Фики, който е от Шумен, Галена е родена в Смядово, а Преслава – в Добрич.

“Звездите на Пайнер” в Шумен е голямото завръщане на сцената на Галена след раждането на втория й син Александър. В тричасовия спектакъл едни от най-обичаните и популярни изпълнители на телевизия “Планета” ще изпеят емблематични заглавия от репертоара си, сред които и някои от най-харесваните дуети, представени от тримата през годините.

За пореден път Иван Динев – Устата ще се изяви като водещ, който перфектно успява да създаде настроение сред публиката още от първата минута. Билетите за концерта “Звездите на Пайнер” на 10 юни в Шумен вече са в продажба.

Местата са с цена от 20 и 25 лв. Обособена е и ВИП зона с цена от 40 лв, а за правостоящи – по 15 лв. Билети можете да закупите в Шумен от касите на Младежкия дом, Български пощи, бензиностанции ОМV, както и в мрежата на Eventim.

В добавка към обичаните хитове, които ще се леят от сцената цяла вечер, организаторите на мега събитието обещават водопад от специални ефекти, балетни формации и много визуални изненади.

Спечелете награди с турнето на Пайнер в Шумен

Източник: LM SI GROUP
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *