В къща на ул. Раковска в град Каспичан са открити мъртви 4 човека

64-годишен мъж от град Каспичан е задържан като заподозрян в извършване на тежко криминално престъпление

Малко след 09:00 часа днес 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от служители на участък „Полиция“ – Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си.

Вчера жената потърсила майка си,  защото имала уговорка да гледа детето й, но вратата на дома била заключена. Тази сутрин отново посетила къщата, но отново не могла да влезе.  Потърсила съдействие от полицията в Каспичан.

След подадения от нея сигнал тя и двама полицейски служители се отправили към дома. При отваряне на входната врата станало ясно, че зад нея има починал човек. Забелязан бил още един труп. За случая веднага е уведомен административния ръководител на Окръжна прокуратура.

Огледът на местопроизшествието е извършен в присъствието на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния ръководител на ОП- Шумен Маргарита Георгиева и дежурен прокурор.

Открити са още две тела. Починалите са  мъж на 81-години, съпругата му на 70 години, сина им на 46 години и дъщеря им на 48 години.Извършени са множество процесуално- следствени действия.

Изяснено е, че между семейството и техен съсед имало роднински спорове. Със съдействието на „Специализираните полицейски сили „ при ОДМВР Шумен е проникнато в съседен имот, където е открит 64-годишният П.П.

Мъжът е съдействал на полицейските служители, намерени са следи съотносими към извършеното престъпление. При извършения оглед в присъствието на съдебен лекар са открити множество наранявания по телата на жертвите, причинени най-вероятно с брадва. Работата по образуваното досъдебното производство продължава под надзор на прокурор от ОП- Шумен, информират от ОДМВР – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *