| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

ВЪРНИ И ВЗЕМИ – Или как старият ти смартфон, може да ти помогне да си вземеш нов

Telenor предоставя интересна възможност за човек да „спечели“ от стария си смартфон. Телекомът обяви старта на услугата „Вземи и върни“.

В рамките на инициативата клиентите ще могат да върнат стар телефон, а срещу него да получат ваучер на определена стойност, който след това да използват за закупуването на ново устройство – телефон, таблет или друг аксесоар от портфолиото на Telenor.

Цената, която ще бъде получена за стар телефон, ще бъде определена според състоянието му, неговата марка, модел и година на производство. Ако клиентът е съгласен с нея ще се сдобие в замяна с ваучер за договорената стойност. За изкупуване може да се предлагат неограничен брой устройства, като за всяко от тях ще се дава отделен ваучер.

Ваучерът се предоставя под формата на електронен код, който клиентът ще получи чрез SMS на посочен от него телефонен номер. Той може да се използва веднага или по–късно както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг.

Ваучерът не е поименен и може да се предоставя за ползване и на друго физическо лице. Може обаче да се използва само по веднъж. Също така не е възможно това да става на части или пък няколко ваучера да се използват накуп за една и съща покупка. Не може да служи и за заплащане на месечни сметки, лизингови вноски, покупка на допълнителни пакети с минути, SMS, мобилен интернет или дигитално съдържание.

Услугата „Върни и вземи“ е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не.

Подробно по темата, вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: at&t - Black Friday 2016 | Thanks to promo codes - Verizon, amazon - promo codes and read more