Турнир стрелба пистолет

Второ място за РУ- Нови пазар от турнира по стрелба с пистолет

С традиционен турнир по стрелба с пистолет шуменските полицаи отбелязаха празника на българската полиция- 8 ноември. Състезанието се проведе в стрелбищен комплекс в Нови пазар при стриктно спазване на въведените епидемиологични мерки. Сили мериха 7 отбора и трима служители в индивидуална надпревара.

Първо място в отборната надпревара спечели сектор „Специализирани тактически действия“ към ОДМВР- Шумен.

Второ място зае отборът на РУ- Нови пазар , а трети се класира тимът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към областната дирекция.

Директорът на ОДМВР – Шумен ст.комисар Георги Гендов отправи пожелание към служителите на областната дирекция: „Уважаеми колеги! От името на ръководството на ОДМВР- Шумен и от мое име ви поздравявам по случай Деня на Свети Архангел Михаил, който е и професионален празник на българската полиция.Посрещайте с чест и достойнство предизвикателствата на времето, множете личните и професионални успехи и се гордейте с тях! Уверен съм, че ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ни професия, за осигуряване на сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.Благодаря за положените усилия! Благодаря на семействата ви за съпричастността и разбирането към изключителната динамика на ежедневието.“

Във връзка с празника, със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров за проявена инициативност и високи професионални резултати при изпълнение на функциите си, в резултат на което са разкрити множество тежки престъпления с „Обявяване на благодарност“ е награден началникът на РУ- Шумен гл. инсп. Илиян Николов. Награден със заповед на главния секретар за постигнати високи резултати и проявена инициативност при изпълнение на служебните си задължения, с „Обявяване на благодарност“ е и ст.инсп. Десислав Райчинов н-к група „Оперативен анализ и полицейска статистика“ в областната дирекция.

Със заповед на ст. комисар Георги Гендов с отличие „Писмена похвала“ са наградени 40 служители на ОДМВР- Шумен. Сред наградените са служители на криминална и охранителна полиция, разследващи полицаи. По повод празника на полицията с заповед на заместник-директора на областната дирекция комисар Веселин Райнов за постигнати високи резултати с отличие „Писмена похвала“ са наградени деветима служители – един от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, шестима от „Противодействие на икономическата престъпност“ и двама от сектор „Научно-техническа лаборатория“.

С колективна парична награда за добросъвестно изпълнение на служебни задължения са наградени двама служители от пътна и охранителна полиция в РУ- Каолиново / за отказана парична сума да не свършат служебните си задължения при извършена проверка на пътя, и констатирано нарушение на водач/.

Началникът на РУ- Нови пазар гл.инсп. Румен Симеонов е наградил със своя заповед шестима служители- от криминална, териториална и пътна полиция. С „писмена похвала“ от началника на РУ- Каолиново за празника са наградени деветима служители на полицейското управление.

ОДМВР – Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.