Всеки умира, но не всеки живее …

Смъртта не е това, от което се боят повечето хора. Те се боят да стигнат до края на живота си, осъзнавайки, че не са живели истински.

Вижте видеото на Prince Ea, чуйте го!

Кой е Prince Ea?

Той е американски художник, говорител, поет и режисьор. След като завършва университета в Мисури-Св. Луи със степен по антропология, той първоначално се занимавал с хип хоп и рисуване. Вдъхновен от артисти като Immortal Technique и Canibus, той започва и популяризира движението “Make S.M.A.R.T Cool”, за да популяризира ценности като интелигентност, свободна мисъл, единство и творчество в хип-хопа музиката.

През 2014 г. принц Еа прехвърли фокуса си от музиката към създаването на мотивационни и вдъхновяващи словословни филми и съдържание. Неговите видеоклипове в YouTube са получили повече от един милиард показвания. Тези видове видеоклипове включват теми като екологизъм, раса, равновесие между професионалния и личния живот и духовността. Той отдава своята промяна в перспектива до вдъхновението на древните текстове на мъдростта като Дао Те Чинг и Бхагавад Гита.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *