Странични ефекти от Файзер

Видеото, което ще те притесни: Странични ефекти от Файзер

Anelia:Защо и този път трябва да стотици хиляди да изгубят здравето и живота си преди масите да се усетят? Защо повтаряме Холокоста в Нацистка Германия с екперименти върху хора? Защо сме толкова наивни? Превеждах дума по дума, това което през сълзи казваха тези жени. Не се очудвайте ако свалят това видео. А защо не се говори за тези неща по телевизията? Вместо това правят лотарии и налагат все повече ограничения?

СЛУЧАЙ 1:

Преди да се инжектирам, аз бях здрава 39-годишна жена.
През януари 2021 г. животът ми драстично се промени. Веднага получих сърцебиене. По цялото си тяло и по двете си ръце усещах мравучкане и изтръпване. Все още (юни 2021) имам сърцебиене и пулсации в цялото си тяло. Тези пулсации се усещат всякаш в тялото си имаш ел. шок. Все едно сте залепени за електрически стол.
И НИКОГА НЕ СПИРА!
Имам тремори в ръцете си и не знам дали някога ще мога да се върна на работа. Подути лимфни възли, слабост в мускулите. Конвулсии и припадъци през нощта.
Бях толкова уплашена, че умирам! Приготвих завещанието си и некролога си. Днес лекарите все още са объркани, и не могат да възстановят здравето ми!

СЛУЧАЙ 2:

Аз съм Стефани и с дъщеря ми Мади живеем в Охайо. На 20 януари 2021 Мади получи втората доза от Файзер. Преди Мади да получи втората доза , тя беше здраво 12г. момиче.
През първите 24 часа имаше силни болки в корема и гърдите.
Тя разви още симтоми като: гастропареза, гадене, повръщане, непостоянно кръвно налягане и сърдечен ритъм, загуба на паметта. Обърква думи, мозъчна мъгла, главоболие, виене на свят. Припадъци, разви вербални тикове и тикове в движенията. Не чувства нищо от кръста надолу и има слабост в мускулите.
Драстични промени в зрението, задържане на урина, загуба на контрол на пикочния мехур, много нередовен и тежък цикъл и сега Назогастрална интубация (тръба в носа), за да я храни.
Всички тези симтоми са тук всеки ден. През някои дни се влушават.

Вижте:

Full video: https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *