Великденски жест на внимание от Георги Георгиев и Иван Ганчев

Великденски жест на внимание от Георги Георгиев, Иван Ганчев и Калоян Хинчев

Кметът на Община Нови пазар г-н Георгиев, Председателят на общински съвет Нови пазар г-н Иван Ганчев и г-н Калоян Хинчев – Секретар на Община Нови пазар, удостоиха с внимание всички социални институции в общината, а причината да го направят са Великденските празници.

Над 900 потребители получиха козунак и поздравителна картичка с пожелание за светли и щастливи празници. Срещите преминаха в топла и предпразнична атмосфера с приятни разговори, пожелания и благодарности.

Този жест ще се запомни от потребителите на: Дом за стари хора, Дневен център “Къщичката”, ЦНСТ за деца с увреждания, ЦНСТ за младежи с увреждания, ЦНСТ за деца без увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Потребители на социална услуга “Топъл обяд”, Домашен социален патронаж.

В тази инициатива, съвместно с Община Нови пазар, се включи и сдружение „Хаячи“, раздавайки козунаци на самотни хора в неравностойно положение. Снимки от тяхната дейност, вижте в техния официален сайт на този адрес.

От своя страна, домакините не скриха възхищението и радостта си от вниманието и уважението, признавайки, че този мил жест, ги прави истински щастливи.

Вижте част от отзвуците, споделени в социалната мрежа:

Дневен център за пълнолетни лица с увреждания изказва своите сърдечни благодарности на г-н Г. Георгиев – кмет на Община Нови пазар и г-н Иван Ганчев – председател на Общински съвет – Нови пазар за оказаната грижа и внимание към потребителите, по случай Великденските празници. Всеки ползвател на социалната услуга получи козунак с пожелания за здраве и дълголетие. БЛАГОДАРИМ!
Дневен център за пълнолетни лица с увреждания

Благодарим на г- н Георгиев – Кмет на Община Нови пазар и на г- н Иван Ганчев – Председател на Общински съвет за посещението, вниманието към възрастните хора и подаръците по случай настъпващия празник Великден! Направихте деня им по-хубав! Благодарим ви за подкрепата, която ни оказвате! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Дом за стари хора

Потребителите на Домашен социален патронаж и лицата по Проект “Топъл обяд” сърдечно благодарят на г-н Георги Георгиев Кмет на Община Нови пазар и на г-н Иван Ганчев -Председател на Общинския съвет за получените подаръци по случай Великденските празници.
Този мил жест успя да ги изненада и трогне.
Приемете техните поздрави за здраве и благоденствие!
Благодарим Ви!
Домашен социален патронаж

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.