| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Валентин Александров е новият областен управител на Шумен

Той е назначен с решение на Министерски съвет от днес. Предстои най-късно утре Александров да подпише документите за назначението си.

На поста Александров сменя Донка Иванова, която определи мотивите за освобождаването й като неясни. „Приемам освобождаването си. То бе очаквано. Ние сме политически фигури и всяко правителство има право да работи, с когото прецени. Не приемам обаче, че някой може да се съмнява в мен в аванс за неправилно провеждане на предстоящите избори или за не добре свършена работа. Посочват, че срещу мен има подадени сигнали, но такива няма, защото знам какво и как съм вършила, а само за седмица е невъзможно служебното правителство да е направило проверка на работата ми”, коментира Иванова и бе категорична, че това е политическа чистка.

За Topnovini.bg новият областен управител Валентин Александров каза, че назначението не е изненада, защото хора от Министерски съвет са водили разговори с него още преди две седмици.

Валентин Александров е завършил педагогика в Шуменския университет. После е специализирал публична администрация в УНСС. Има 25-годишен стаж в МВР, бил е началник сектор „Криминален“, началник на РПУ, началник служба „Полиция“ и директор на Областната дирекция на МВР. От 2011 г. до 2015 г. Александров бе общински съветник от листата на БСП.

В момента работи като консултант по сигурността в „Алкомет“ АД.

Източник: Topnovini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

АВТОСЕРВИЗ "ДЕСНА" 2013 ООД гр.Нови пазар

Ремонт на ходова част и подготовка за технически преглед. Нови гърнета.
Монтаж и баланс на гуми. Смяна на масла. Полиране на фарове и спирачни дискове.

За контакти: Недялко Неделчев,
тел: 0878701532

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Verizon - Black Friday | Thanks to coupons - Sprint, at&t - coupons and T-Mobile - Black Friday 2016