Българи създадоха мобилно приложение за разплащане

phyre ти позволява да плащаш с телефона си на всеки безконтактен PoS терминал по света, без дори да докосваш банковата си карта.

С phyre изпращаш и получваш пари без абсолютно никакви такси. Раздели сметката в ресторант с приятели или изпрати пари на роднини в чужбина, става лесно и мигновено.

Освободи още място в портфейла си като дигитализираш всичките си карти за лоялност и ги ползваш през смартфона си.

Как работи?

Свали phyre и създай акаунт напълно безплатно.
Зареди акаунта си с всяка дебитна или кредитна карта – Visa, Visa Classic, Visa Electron, VPay, Mastercard, Mastercard Debit, American express (Amex), Maestro и други.
Плащай и изпращай пари с телефона си без такси.

Защо phyre?

Плащаш безконтактно

Зареди средства във phyre и започни да плащаш директно през телефона си, веднага. Можеш да използваш всяка банкова карта, без значение от нейния вид или банката издател – ДСК (DSK Bank) , Първа инвестиционна банка (ПИБ), Уникредит, Банка Societe Generale Експресбанк, Централна кооперативна банка (ЦКБ), ОББ (UBB – United Bulgarian Bank), Райфайзен банк (Raiffeisen), Алианц Банк, Ти Би Ай Банк, Търговска Банка Д, Инвестбанк, Общинска банка, Пощенска банка, Банка Пиреос, Прокредит Банк, Токудабанк и всички останали банки и финансови институции, издаващи дебитни или кредитни карти, в рамките на ЕС .
С phyre можеш да плащаш на всеки безконтактен PoS терминал по света.

За да платиш с телефона си е нужно само да натиснеш бутона “Плати”, да въведеш ПИН кода си и да доближиш устройството до терминала. Плащанията с phyre са без никакви такси от наша страна.

Изпращаш и получаваш пари без такси

С phyre можеш да изпращаш и получаваш пари от приятелите и роднините си без абсолютно никакви такси. Не е нужно да използваш IBAN или да правиш скъпи банкови преводи. Просто избери приятел от листа с контакти, въведи сума и натисни “Изпрати”. Парите пристигат за секунди, а получателят може да започне да ги харчи веднага! phyre е идеално решение за разделяне на сметката в ресторанти, барове и кафенета или за получаване на пари от роднини в чужбина.

Банково ниво на сигурност

Плащанията във phyre се извършват чрез платформата на Paynetics, платежна институция лицензирана от Българска народна банка (БНБ) и член на VISA и mastercard. Сигурността на платежните и личните ти данни са нашият най-висок приоритет. Нивото на защита на phyre е сравнимо с това на всяка една банка.

ВАЖНО: За да гарантираме пълната сигурност на потребителите и на системата за плащания и за да отговорим на стандартите за сигурност на Mastercard, не допускаме използването на руутнати устройства или устройства с каквито и да е модификации по операционната система!

Дигитализирай всичките си карти за лоялност

Дигитализирай всичките си карти за лоялност и ги използвай директно през телефона си. Вече няма нужда да носиш пластиките със себе си и можеш да освободиш значително място в портфейла си. Можеш да избереш някой измежду многобройните ни шаблони – Billa, IKEA, Happy, OMV, T-Market, Praktiker, Sport Depot и много други или просто да направиш снимка на картата си.

Достъп до най-новите оферти и каталози

Приложението можете да изтеглите от тук.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *