Фатих Фаик

Бронзов медал за Фатих Фаик на Европейското първенство за младежи

За поредния успех на боеца ни съобщава треньора Иван Безус:

11 медала от които 4 златни спечели Българския национален отбор за кадети, юноши и младежи до 21 години на Европейското първенство в Орадея – Румъния.

За наша радост Фатих Фаик спечели бронзовия медал в категория до 80 кг при младежите като показа много технична и ефективна игра. Първите две срещи срещу украинец и латвиец Фатих спечели още в редовното време съответно с вазари и ипон.

На полуфинала игра с представител на Унгария, като в редовното време Фатих водеше боя и имаше по-активна и технична игра. На последвалото продължение обаче, едно кратко отпускане позволи на съперника да спечели срещата, а от там и шампионската титла в категорията.

Най-важното което остана за нас е натрупания ценен опит и увереност, че сме на правилен път в подготовката си, както и натрупаното самочувствие, че шампионската титла заслужено можеше и да е наше притежание.

Дано да сме здрави, за да продължим пътя по който вървим за спортната славата на нашия град и България.

Освен стандартните благодарности към всички, които ни подкрепят, искам специално да благодаря на Сенсей Даниел Димитров и всички каратеки от гр. Шумен, които помогнаха за добрата подготовка на Фатих за това състезание.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.