Ботев Нови пазар

„Ботев“ (Нови пазар) спечели гостуването на „Интер“ (Добрич)

Футболистите на „Ботев“ (Нови пазар) спечелиха гостуването на „Интер“ (Добрич). Двубоят бе от поредния ХХIII-ти кръг на Североизточната Трета лига и се игра на изкуствения терен в спортния комплекс в Добрич.

Двата отбора въпреки, че са опашкари в групата изиграха един достоен за третия ешелон мач.

Гостите като, че ли по-бързо се нагодиха на изкуствения терен и още в 10-та мин. поведоха в резултата. Бърза атака подета от капитана Димитър Димитров с извеждащ пас към Митко Митков (Бомбата) който мощно навлезе в наказателното поле на „Интер“(Добрич) и гол във вратата на Федай Алимов – 0:1.

До края на първата част домакините се опитаха да възстановят поне равенството в срещата, но добрата игра на защитниците на „Ботев“ (Нови пазар) – Аян Ирфан, Банко Банков, Радослав Петков, Пламен Петков и вратаря Евгени Иванов не позволиха това да се случи.

През второто полувреме играта на футболния терен беше равностойна, с много излишни нарушения извършени от състезателите и на двата отбора. Това стана причина да се разпокъса иначе добрата игра от първата част.

Въпреки усилията на нападателите нов гол и така не падна и мача завърши с минималната победа на гостите от Нови пазар.

В следващия кръг „Ботев“(Нови пазар) приема у дома „Спортист 2011“(Генерал Тошево), докато „Интер“(Добрич) почива и няма да прибави нищо в актива си.

Автор: САЛИМ САЛИХ – Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *