„Ботев“(Нови пазар) започна подготовка за пролетния сезон

„Ботев“(Нови пазар) започна подготовка за пролетния сезон

Футболистите на „Ботев“(Нови пазар) започнаха от началото на месец февруари тренировки за предстоящия пролетен полусезон.

Според капитана на отбора Йордан Миленов всичко е нормално, привлечени са нови футболисти, които ще подсилят тима в срещите през пролетта в Трета лига – Североизточна аматьорска група.

Уговорени са три контроли – сега в събота 6 февруари в Дивдядово е мача с „Шумен 2007“. Седмица по-късно – 13 февруари (събота) е контролата с „Енев-Дибич“(Шумен) и накрая – 21 февруари със „Септември 98“(Тервел). На 27-28 февруари е началото на пролетният дял от първенството в Североизточната трета лига. „Ботев“(Нови пазар) гостува на „Дунав“(Русе), когото през есента победи у дома с минималното 1:0.

Футболният клуб е финансово обезпечен за пролетта. Община Нови пазар според възможностите си подпомага както детско-юношеските отбори, така и мъжете.

Спортната зала до градския стадион е изцяло реновирана и подновена.

Очаква се през тази година да се подготви и реализира проект за градския стадион, както за игралния терен, така и за трибуните за любителите на футболната игра – каза още Йордан Миленов капитан на „Ботев“(Нови пазар).

Автор, снимки: Салим САЛИХ – ШУМЕН

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *