Бойците на „Авитохол“ се прибират от ДП по кикбокс в Бургас с 3 медала

С участието на рекордните 806 състезатели от 56 клуба днес приключи Държавното първенство по кикбокс в четири стила – пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт и лоу кик.
Надпреварата се проведе в три дни- от 23-ти до 25-ти октомври в спортна зала „Младост“ в град Бургас, а домакин бе местният клуб „Аякс“.

Възпитаниците на старши треньора Десислав Ганчев от Спортен клуб „Авитохол“ в Нови пазар се представиха отлично на Държавното първенство по кикбокс. Събитието се проведе в град Бургас с участието на общо 806 бойци от 56 клуба от цялата страна.

Двамата състезатели на тима от Нови пазар, Александър Дериволков и Берг Тюркер спечелиха обща три медала – 1 златен, 1 сребърен и 1 бронзов .

9-годишният Берг Тюркер, който бе шампион на лайт контакт от преди два месеца в категория до 33 кг., сега се задоволи с бронза в тази дисциплина. В другия стил киклайт контакт, в който участва, младият боец стигна до финала, но отстъпи с минимална разлика.

Натрупалия вече опит, въпреки крехката си възраст Александър Дериволков стана шампион в категория до 57 кг. при момчета 13- 14 гoдини в стил лоу кик. Той се представи достойно, преодолявайки по пътя за титлата бойци от “ Ринг “ Каварна и „Спартак“ Пазарджик.

Наставникът на клуба от Нови пазар е доволен от играта, духа и себераздававането, които показаха неговите състезатели.

Боен Клуб Шумен

Facebook коментари
РЕКЛАМА: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Рекламата е основен двигател на вашите послания, а ние сме горивото! Платформата на 60 ТИЯТ ГРАД е готова да предостави всички необходими ресурси.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА ТУК

Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.