Because we are fighters

Бойците на “Авитохол” Нови пазар са готови за предстоящите държавни турнири

Бойци от 16 клуба се събраха в днешният ден за обиграване под формата на спаринг с партньори от различни школи , за да подобрят уменията си за водене на бой. Събитието Because we are fighters V в град Варна се организира за пореден път от Галин Димов, председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, и се проведе традиционно в спортната зала на Първа езикова гимназия в морския град.

Целта на турнира бе да се помогне на бойците да се подготвят по-добре за предстоящото републиканско първенство в стил лоу кик, домакин на което е град Шумен в началото на месец март.

Отборите на Шуменска крепост Шумен, Аякс Бургас, Ахил Варна, Аргус Варна, Авитохол Нови пазар, Боил Варна, Викинг Варна, Вокил Варна, Десант Варна, Дрийм Варна, Легия Варна, Минотавър Бяла, Нефтохимик Бурас, Ринг Каварна, ТИМ Варна и Хелиос Русе доведоха своите титуляри в категориите и млади надежди, за да могат всички треньори от своя страна да отчетат силните и слабите страни на своите възпитаници, както и моментната им спортнотехническа форма.

СК Шуменска крепост участва на това събитие с 25 свои състезатели. Треньорите, Галин Методиев и Hristiqn Totev останаха доволни от показаното от техните възпитаници. Всички играха много добре в среда близка до състезателната, показаха, че притежават нужната рутина, за да излязат по-подготвени на предстоящите държавни турнири.

Източник: Боен Клуб Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *