Полиция Нови пазар

Бойко Борисов пристига в Нови пазар за откриване на обновената полицейска сграда

Очаква се премиерът Бойко Борисов да посети Нови пазар утре, 28 юли и да открие обновената сграда на полицията. Министър-председателят ще посети Шуменска област за втори път в рамките на седмица, след като миналата събота официално преряза лентата на новата зала Арена Шумен. Именно при тази визита премиерът бил поканен от кмета на Нови пазар Ивайло Камаджиев да открие обновената сграда на полицията и пожарната.

Полицейското управление в Нови пазар беше ремонтирано по ОП „Региони в растеж“, по проект за повишаване на енергийната ефективност на обществени сгради на стойност близо 630 000 лв.

По-късно кметът на Нови пазар Ивайло Камаджиев съобщи в профила си във фейсбук, че церемонията по откриването на обновените административни сгради на Районно управление на полицията, Районна служба пожарна безопасност и защита на населението и на община Нови пазар ще започне в 11.30 ч. пред сградата на полицията в присъствието на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Кметът покани всички жители на Нови пазар да присъстват на откриването на обновените сгради.

Източник: radian.bg
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *