Благодарствено писмо до РУ- Нови пазар от директора на детска градина „ Китка“

Благодарствено писмо е получено в РУ- Нови пазар от директора на детска градина „ Китка“ в града.

В него г-жа Пепи Христова изказва своите благодарности за срочно разследване и бързо установени извършители, които нарисували нецензурни знаци по фасадата на детската градина. На 7 февруари сутринта учители забелязали, че са надраскани с черен спрей по външната фасада няколко нецензурни „картини“.

Потърсено било съдействие от инспектор Николай Григоров от Детска педагогическа стая в полицейското управление в града. След проведени няколко беседи инсп. Григоров установил в рамките на същия ден извършителите- две 10-годишни местни момчета.

Проведен бил разговор с тях пред родители им, които обещали пълно съдействие за премахване и заличаване на „графитите“. Фасадата на детската градина била почистена и боядисана почти веднага.

В писмо до РУ- Нови пазар е изказана благодарност за бързите и професионални действия на инсп. Григоров. „Пожелаваме Ви все така достойно и с желание да изпълнявате професионалните си задължения и да постигате много успехи , както в професионален, така и в личен план, завършва писмото директорът на детската градина.

Facebook коментари



Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *