БЛАГОДАРИМ ВИ…

“Отмина един празник, посветен на стогодишната история на „Китка“. Празник, скромен, но докоснал сърцата на мнозина, посветили живота си на магията на стъклото и порцелана.
Този празник не би се случил без съпричастността, подкрепата и участието на новопазарската общественост.

С дълбока благодарност към г-н Ивайло Камаджиев – Кмет на община Нови пазар, г-жа Христина Йорданова – зам. Кмет на община Нови пазар, г-н Филип Цагаракис – Изпълнителен директор на „Ново стъкло“ за оказаното съдействие.

Благодарим на г-н Емил Мирчев – Председател на НЧ „Христо Ботев“ – гр. Нови пазар, на Мехнур Али , на Димитър Атанасов за перфектната организация и впечатляващото представяне на читалищните колективи: танцов състав „Луди млади“ с художествен ръководител Тодор Ганчев и хор „Лира“ с диригент Милка Данаилова.

Благодарим за емоцията, поднесена от талантливото трио „Бел Ай Крис“ с ръководител Ивайло Петров, както и на мажоретния състав „ Прима“ с ръководител Румен Левски.

Гореща благодарност към най – малките – децата от ДГ „Китка“ с директор Николинка Николова за вълнуващия поздрав.

Благодарност към Борислава Борисова, Мария Станимирова и Андрей Христов от ОХГ „ Петър Персенгиев“ за активното участие при подготовката на изложбата, както и на Стойчо Стоев от Фотографско студио “Палитра“.

Празникът не би достигнал до хората без активната медийна разгласа чрез „60-ят град“ и „Часът на Нови пазар“.

Благодарим на Павлин Владимиров, на Христина Димитрова – за професионализма, на Данаил Иванов – за подготвената мултимедия, на екипа от читалищната библиотека – Наталия Неделчева, Силвия Йорданова и Мария Иванова – за идеите и реализацията на вестника “Магията на книгите днес“, отразил сто годишнината.

Благодарим на всички онези, които ни осигуриха за изложбата снимковия материал и изделия от стъкло и порцелан.”

От инициативния комитет

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *