Медия 60 ТИЯТ ГРАД ви предлага уникална възможност за реклама, тук и сега!

Hawaii – поредното приключение на нашия фотограф и талисман Гери (видео)

Щатът Хаваи е част от по-големия архипелаг на Хавайските острови.

Знаехте ли, че Хавай е най-отдалечената островна верига в света? Всъщност, Хавайският архипелаг се намира в Централния Пасифик – 2390 мили (3850 км) от Калифорния и 3850 мили (6195 км) от Япония.

Климатът е тропически, дъждовният сезон е от декември до края на март. Лятото е сравнително топло,­ средната температура е около 30°, но тъй като влажността на въздуха достига 70%-80%, горещината не се усеща толкова силно. Има две планински вериги, които разхлаждат климата.

Тропическият климат, плажовете, активните вулкани и разнообразният релеф правят архипелага популярна дестинация за туристи, сърфисти, биолози и вулканолози.

Нашият фотограф и талисман Гергана Симеонова – се потопи на 12 метра дълбочина, чрез подводен скутер, за да стане свидетел на разнообразния воден живот в Хаваи.

Ето какво сподели тя – за всички нас:

„Потопих се на 12 метра дълбочина с подводен скутер, преживях силни емоции след близки срещи с много и разнообразни видове риби и еднометрови зелени морски костенурки. Видях един вълшебен свят от неземно красиви корали, обляни в златна светлина.Пожелавам на нашите читатели от Медия 60 – тият град да изпитат тези силни и вечни емоции. Аз успях! Мечтите се сбъдват, ако се бориш за тях. Прибирам се след броени дни, готова за още нови приключения. Обичам ви.“

Вашият Facebook коментар

Ако нямате Facebook профил, използвайте формата за коментари най-отдолу.

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

РекламаСпестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com


Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *