| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Хороскоп

Хороскоп за 26 май 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще сте олицетворение на любезността и затова ще сте желани събеседници. Ако не пътувате, е твърде възможно да ви дойдат гости, пригответе се.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Един ден, в който ще се наложи да се посветите на прозаични проблеми, които ще погълнат почти цялото ви време. Гледайте това да не се отрази на отношенията ви.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще победите вътрешните страхове и ще склонни да поемате рискове, ще търсите предизвикателството и експеримента. Може би дори ще се опитате да се харесате на противоположния пол, ей така, заради самото преживяване. Едно е сигурно - скучно ще Ви е без публика.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Хубав ден да покажете милото си отношение към семейството. Днес лесно ще се вдъхновявате от идеи за тържества, партита, гости. Разбира се, ще предпочетете другите да дойдат при Вас.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Най-добре ще се чувствате ако сте сред повече хора. Идеи ще имате в изобилие и всъщност вие ще сте двигателят на положителните промени.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще имате апетит за хубавите неща в живота - вкусна храна, прекрасни места, вълнуващи взаимоотношения. Това може да Ви отведе на интересни места, да Ви кара да се представяте за по-богати, отколкото сте. Важното е да не се увличате.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте твърде емоционални и впечатлителни, което ще подпомогне артистичната Ви изява. Всъщност просто ще имате нужда от грижа и внимание, повече от друг ден.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Трудно ще се задържате дълго на едно място и още по-трудно ще се окаже да мълчите. Ще сте прекрасни критици, но най-добре ще се отдавате на философски размисли.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Старите връзки ще се развият по нов начин. Това ще ви помогне да осъществите нови контакти. Имате нужда от по-добра организация на времето.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Всички ще са токова оптимистично настроени, че ще ви изглеждат наивни. Здравият разум този път може да ви направи по-подозрителни и сприхави.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимо неприятно за околните.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не можете да се насилите да обичате някого, но можете да си наложите да постъпвате правилно. А кое е правилно и кое грешно, прекрасно знаете и сами.
Хороскопи от astro5.net

Ние разполагаме с огромна мрежа от над 12 500 партньора, които се възползват от партньорството си с най-големия лидер в онлайн резервирането на места за настаняване.

Медия 60 тият град е един от всички тях.Booking.com


Ние предлагаме широк избор от места за настаняване онлайн, с повече от 23 милиона стаи за резервиране в над 1 милион места за настаняване.Booking.com

Реклама

 Powered by WordPress | Theme Designed by: T-Mobile - Black Friday | Thanks to read more here, t-mobile - coupons and at&t - Black Friday