Медия 60 ТИЯТ ГРАД ви предлага уникална възможност за реклама, тук и сега!

Хороскоп

Хороскоп за 19 март 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Интересен ден. Ще имате добри намерения, но не всичко ще става според вашите планове. Важното е, че нещата в крайна сметка щесе получат добре.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Напрежението идва от самите вас, овладейте го. Пролетта е много подходящ сезон да освободите всичко тежко и ненужно. Усмихнете се, кажете си сами нещо добро и направете нещо стойностно за себе си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Проблемите ви ще идват от другите, но в крайна сметка са провокирани от собственото ви поведение. Опитайте да не търсите вина и наказние нито за себе си, нито за някой друг. Приемете това, което се случва като урок за вас.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Денят изглежда подходящ за пролетно почистване, разчистване и подреждане. Ще действате със замах. Освободете място за новите енергии. После ще дишате по-леко. Време да си планирате една чудна лятна ваканция.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден да задълбочите творческите си изяви. Някакъв вид творческа отговорност или отговорно творчество имате за днес. Обърнете внимание на тези след вас, но без да прекалявате със съветите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес хем ще искате да пътешествате, хем ще ви се иска да поостанете вкъщи. Можете да ги направите и двете - последователно или едновременно. Вторият вариант е по-ленив - с книжка или телевизор, а може и да прекалите с похапването така.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще ви вълнуват все неща свързани с движение, пътуване и промяна. Най-важното е да не се разпилявате между много проекти. Недейте да пускате и пролетната умора удома си. Намерете поводи за радост.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Финансовите въпроси не са в цветущо положение, но това би трябвало само да вимотивира. Вие сте истински бойци и една трудна ситуация само събужда борбения ви дух. Изхърлете отчаянието зад борда.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Малко странно ще постъпвате днес. Хем сте сериозни и отговорни, хем търсите някой да ви поглези и да ви обърне внимание. Не философствайте прекалено много, има практични неща за вършене.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не допускайте чувството за малоценност дори да надниква във вашия свят. Бъдете сигурни,че по-доброто предстои, а ако не е така, вие сами ще го създадете. Просто повдигнете глава нагоре. Все още можете да видите небето, нали? Това е истински повод за радост!
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ще получите признание за нещата, които сте направили, за онези, които сте помогнали да се случат. Повечето хора са признателни, макар и не веднага. А признанието пък, ще ви даде ново вдъхновение. Светът наистина е прекрасен!
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Вие сте хора, вярващи в мечтите. Винаги таите надежда, че по-доброто предстои. Макар на моменти да изглеждате наивници или идеалисти, в крайна сметка получавате награда. А днес имате шанс да споделите мечтите си с другите. Не се страхувайте, разкажете им приказка.
Хороскопи от astro5.net

Ние разполагаме с огромна мрежа от над 12 500 партньора, които се възползват от партньорството си с най-големия лидер в онлайн резервирането на места за настаняване.

Медия 60 тият град е един от всички тях.Booking.com


Ние предлагаме широк избор от места за настаняване онлайн, с повече от 23 милиона стаи за резервиране в над 1 милион места за настаняване.Booking.com

Реклама

 Powered by WordPress | Theme Designed by: T-Mobile - Black Friday | Thanks to read more here, t-mobile - coupons and at&t - Black Friday