| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Фиш за 700 лева отнася шофьор със 112 км/ч при ограничение 50 край Нови пазар

229 са установените нарушения на скоростните режими по време на 24 часовата операция, която се проведе на територията на ОДМВР- Шумен. Точките за контрол са били 22, 11 са полицейските служители, ангажирани по време на операцията.

През деня са установени и заснети 158 нарушения, а през нощта – 71. Трима водачи са били засечени да шофират в населено място с превишение на скоростта с над 50 км/ час от максимално допустимата скорост . Най-високата скорост засечена по време на операцията е 134 км/ час при ограничение от 60 км/ час.

Водачът на превозното средство е бил засечен от мобилната камера на Пътна полиция край село Градище. За нарушението ще му бъде издаден електронен фиш, като глобата ще бъде в размер на 800 лева.

Полицейски служители, които работили в село Панайот Волов са засекли с мобилната тринога водач, който преминал през населеното място с превишение на скоростта с 54 км над максимално позволената за участъка- 50 км/ час. Водачът ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство. На територията на Велики Преслав е установен водач, който преминал в населено място с 97 км/ час. За превишението от 47 км ще му бъде издаден електронен фиш в размер на 700 лв.

Служители от полицейското управление в Нови пазар ще издадат електронен фиш на стойност 700 лева на водач, който преминал със 112 км/ час по пътен участък, на който има въведено ограничение на скоростта 50 км/ час, но е извън населено място.

Операцията по линия на ТИСПОЛ за контрол на скоростта продължава до 22 април на територията на ОДМВР- Шумен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: http://www.bestincellphones.com | Thanks to coupons - Verizon, sprint - promo codes and at&t - Black Friday