| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Продължава набирането на средства за 5-годишния Георги от Нови пазар (видео)

Продължава набирането на средства в подкрепа на 5-годишния Георги Георгиев от Нови пазар. Детето е с церебрална парализа и се нуждае от средства за рехабилитация.

През миналата година малкия Георги прави два курса на лечение в Полша и напредъкът му е забележителен.
„Бяхме стигнали до почти самостоятелен седеш, но за съжаление в рамките на една календарна година той боледува много тежко, респираторни заболявания с хоспитализации, и така малко тези процедури бяха поотложени. Естествено, че състоянието му се повлошава”, разказа майката на Георги Павлина Колева .

За петте си годинки Георги е преминал през няколко операции, а сега се нуждае от продължителна рехабилитация. Разходите по отглеждането и лечението му са непосилни и родителите на детето не успяват да се справят сами.
„Тези деца имат нужда от много специализирани уреди, които естествено не се закупуват, или не се финансират от държавата. Всеки трябва сам да се справи. В момента детето има нужда от шезлонг, на който да бъде къпан, има нужда от нов позициониращ стол, и от неща, които са му от първа необходимост”, обясни Павлина Колева.

Сега за семейството на Георги най-важното е рехабилитацията да бъде подновена. За един курс обаче са необходими 11 хиляди лева.
„Хората си препоръчват да е между два или три месеца годишно да се ходи, долу горе около три или четири пъти в годината трябва да се ходи, ако искаш да запазиш това което се постига там, защото наистина там резултатите се постигат бързо, доста бързо, за порядъка на един месец аз се прибрах с друго дете”, каза още майката на Георги.

Всеки, който желае и има възможност да помогне на детето, може да го направи на посочената банкова сметка.

Банка ОББ
BG66UBBS80021003659040
Титуляр: Георги Тодоров Георгиев

Източник: tvshumen.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Verizon Wireless - Black Friday | Thanks to bargains - Black Friday, read more here and Amazon - Black Friday