Медия 60 ТИЯТ ГРАД ви предлага уникална възможност за реклама, тук и сега!

Поскъпват 116 клинични пътеки

Цените на повече от 116 клинични пътеки ще се увеличат средно с 10 % през тази година, а повишението ще бъде диференцирано. За това са се споразумели Българският лекарски съюз и здравната каса по време на преговорите за нов рамков договор. Предложенията ще влязат в сила от началото на април след окончателното подписване на договора и от двете страни.

Завишението ще бъде в рамките на увеличението от 148 милиона лева на бюджета за болнична помощ, заяви председателят на съсловната организация на медиците д-р Венцислав Грозев.

Договорено е повишение при пътеки, които се работят в първо и второ ниво на компетентност, за да се помогне и на общинските болници. По-висока ще е стойността на пътеките за долекуване след инсулти, инфаркти, операции. Цената им се увеличава от около 35 на 60 лв. на ден, уточни председателят на съсловната организация на медиците д-р Венцислав Грозев.

Източник: Радио Шумен

Вашият Facebook коментар

Ако нямате Facebook профил, използвайте формата за коментари най-отдолу.

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

РекламаСпестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com


Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by WordPress | Theme Designed by: read more - Black Friday | Thanks to http://www.whocutthecheese.net/att-promo-code/, Verizon Wireless - coupons and read more