| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Операция по ТISPOL: превишената скорост ни е проблема

79 тежкотоварни автомобили и 40 автобуса са проверени в област Шумен при проведената операция по ТISPOL за контрол над товарните автомобили, информират от ОДМВР – Шумен.

Тя се проведе за времето от 14 до 20 май на територията на всички държави- членки на ЕС. 77 от проверените товарни автомобили са били с българска регистрация, два от тях с регистрация в ЕС.

Установени са 21 нарушения на скоростните режими, петима водачи са били санкционирани за неизползване на обезопасителен колан.

По време на извършените проверки са констатирани 10 нарушения по отношение на техническата неизправност на автомобилите.

Петима от водачите са били с нередовни пътни документи, две са установените нарушения свързани с нередовни документи на превозното средство, на деветима са връчени електронни фишове.Общият брой нарушения по време на проверките на водачите на тежкотоварните автомобили е 63.

По време на операцията са спрени за проверка 34 автобуса с българска регистрация и 6 с регистрация в ЕС. Две са установените нарушения на скоростта. Един от водачите е бил с нередовни документи, в друг случай е установено нарушение свързано с нередовни документи на превозното средство. За неизползване на обезопасителен колан е санкциониран един водач. Целта на засилените проверки над товарните автомобили и автобусите беше броят на пътните инциденти да намалее.


За да коментирате тази статия, използвайте формите за коментари най-отдолу.

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!

Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by WordPress | Theme Designed by: Sprint - Black Friday | Thanks to read more here, t-mobile - promo code and Sprint - Black Friday