Медия 60 ТИЯТ ГРАД ви предлага уникална възможност за реклама, тук и сега!

Мини Мис и Мини Мистър – Лято 2017 Нови пазар

Мария Христова, Мюзиам Али, Румен Левски, Саша Атанасова, Сълзица Громан, Семра Еркан и Стефани Иванова, ще изберат най-артистичните и талантливи малки диаманти от Нови пазар за общоградския конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – Лято 2017”.

Малките чаровници от 60-тия град ще демонстрират своя чар пред звездното жури, избрано от г-жа Пламена Неделчева директора на Общински детски комплекс, който ще се проведе на 23 август от 18:00 часа в многофункционалния градски център – бившето Лятното кино.

На конкурса ще има три възрастови групи от 3 до 7, втора възрастова група от 8 до 12 и трета възрастова група от 13 до 18. Специални награди са подготвили организаторите от Общински детски комплекс за всички таланти от Нови пазар, класирали се на призови места.

Парти Агенция „Да поиграем с ТЕДИ”, ще се грижи за доброто настроение на участниците зад кулисите и ще им помага да се справят по-лесно с артистичните задачи.

Тазгодишния конкурс е за втора поредна година в гр. Нови пазар, провеждано до сега и организирано от Община Нови пазар и Общински детски комплекс.

Победителките от първото издание вече могат да се похвалят с развитието на своя талант в областта на пеене, рецитиране и танци чрез извън класни дейност и резултатите са на лице.

Общински детски комплекс е мястото, където непознати стават приятели. Деца от София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Нови пазар си подават за дружба ръце. Целта е една!

Да пребъде приятелството!

Пламена Неделчева – Директор на Общински детски комплекс гр. Нови пазар

Вашият Facebook коментар

Ако нямате Facebook профил, използвайте формата за коментари най-отдолу.

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

РекламаСпестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com


Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *