Медия 60 ТИЯТ ГРАД ви предлага уникална възможност за реклама, тук и сега!

Колко отбора ще има през новия сезон в Североизточната Трета лига

Североизточната Трета лига засега е с 12 отбора, съобщи секретарят на Зоналния съвет на Българския футболен съюз във Варна Пламен Хаджийски.
Освен десетте тима, които бяха в първенството през миналия сезон, заявки за участие са подали „Спартак 1918“ (Варна) и „Бенковски“ (Бяла). „Спартак 1918“ се обедини с другия варненски тим, носещ същото име, а председателят на Управителния съвет на футболния клуб Благой Калфов потвърди решението отборът да се включи в състава на Трета лига.

„Бенковски“ стана областен първенец на Русенска област, освен това разполага с всички условия, необходими за участие в третия ешалон.
Останалите отбори в Трета лига са „Добруджа“, „Суворово 1“, „Калиакра“ (Каварна), „Ботев“ (Нови пазар), „Светкавица“ (Търговище), „Локомотив“ (Русе), „Септември 98“ (Тервел), „Доростол 2013“ (Силистра), „Хитрино“ и „Кубрат 2007“.

Желание да се включат в третото ниво на българския футбол имат и тимовете на „Спортист“ (Ковачевец) и „Добруджански спортист“ (Стефан Караджа), но те все още търсят спонсори. Срокът, отпуснат от Зоналния съвет на БФС във Варна, е 15 юли. По наредба в Трета лига могат да играят максимум 18 отбора.

Източник: Радио Шумен

Вашият Facebook коментар

Ако нямате Facebook профил, използвайте формата за коментари най-отдолу.

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

РекламаСпестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com


Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *